Internationale koerier

Sinds 1987 is Your Couriers internationale koerier, gespecialiseerd in spoedwerk. Wij zijn in staat om uw internationale zending tot 1000 kg mee te nemen. Binnen zeer korte tijd laden we uw zending en gaan direct door naar bestemmingen binnen geheel Europa. Ook is het mogelijk om een wagen met laadklep in te zetten. Of het nu gaat om een scheepsonderdeel, vliegtuig onderdeel, machine onderdeel of medische zending. Onze chauffeur zal er alles aan doen om deze zo snel, veilig en onbeschadigd bij de contactpersoon af te leveren.

Neem direct contact met ons op via onderstaand formulier voor informatie of een offerte voor onze internationale koerier.

Contact opnemen
Spoed order
Zij spiegel van auto op snelweg

Koerier internationaal

Op zoek naar een internationale koerier voor spoedzendingen? Een zending met machine onderdelen, een medische zending of andere producten bijvoorbeeld. U bent bij Your Couriers aan het juiste adres! Wij hebben sinds 1987 ervaring als spoedkoerier binnen en buiten Europa. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij een spoedzending. En hoe wij dit zo snel mogelijk en onbeschadigd op de eindbestemming kunnen krijgen. Bij Your Couriers staat er altijd een internationale koerier altijd voor u klaar.

internationaal pakket versturen

Door nauwe samenwerking met een vaste groep partners in transport kunnen we uw zending in Nederland en in het buitenland direct laden.Van Zweden tot Spanje en van Frankrijk tot Hongarije. Alles is mogelijk met onze internationale koerier service. Wij kunnen uw zendingen van en naar Schiphol op korte termijn inladen en direct naar het afleveradres rijden. Your Couriers is de ideale partner voor u als het gaat om spoedzendingen in het binnen- en buitenland.

Zoekt u een internationale koerier voor een spoedzending? Dan kunnen we u scherpe en concurrerende prijzen bieden. Op deze manier wordt het extra aantrekkelijk om gebruik te maken van onze koeriersdienst buitenland. Naast een goede prijs bieden we u als koerier internationaal ook de beste service. Tijdens het transport zal u altijd een vast contactpersoon hebben die u op de hoogte houdt van het verloop van het transport. Dit kan via mail, WhatsApp of telefonisch. We denken met u mee voor de ideale service.

INTERNATIONALE KOERIERSDIENST NODIG?

Bij Your Couriers begrijpen we dat elke zending uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden we een breed scala aan koeriersdiensten aan om aan uw behoeften te voldoen. Denk aan internationale koerier voor grote zendingen met pallets. Ook spoedwerk en kleine pakketten zijn mogelijk. We hebben een uitgebreid netwerk van transportpartners en expertise in luchtvracht transport. Onze koeriers zorgen ervoor dat uw zending wereldwijd snel en betrouwbaar wordt afgeleverd. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvend een offerte aanvragen. Your Couriers staat voor u klaar!

Heeft u liever een persoonlijke benadering bij een internationale koerier? Dan is een On Board Courier perfect voor u. Met deze service wordt een toegewijde koerier ingezet. En brengen uw kleine, waardevolle zendingen rechtstreeks naar bestemming. U kunt er op vertrouwen dat onze koeriers de zending met zorg en aandacht behandelen.

Bovenaanzicht van snelwegsysteem
Koerier internationaal
Bel ons Koerier internationaal

CONTACT

Wij zijn graag uw internationale koerier voor zendingen van klein tot groot.

Website laten maken door Dotsimpel